След Еуфория следим изкъсо всичко, което се случва със Сидни Суийни,

...
След Еуфория следим изкъсо всичко, което се случва със Сидни Суийни,
Коментари Харесай

Когато омразата се превръща в нещо секси

След " Еуфория " следим изкъсо всичко, което се случва със  Сидни Суийни , а актрисата несъмнено демонстрира, че не обича да скучае.
 Rolling Stones и Сидни Суийни в
От Анджелина Джоли до Сидни Суийни - секси актрисите в клиповете на Rolling Stones

Да се снимаш във видео на Rolling Stones е повече от чест

Един от идващите филми, в които ще я гледаме, е  Anyone But You . Романтичната комедия дава поръчката да има класическите за жанра претекстове - основните герои по едно и също време се обичат, само че и ненавиждат.

Тийзърът ни дава няколко любопитни фрагмента, които да ни ориентират в това какво ще се случва, а и също по този начин съумява да ни възпламени интереса още повече. От виждаме, че Би (Суийни) и Бен (Глен Пауъл) са познати, които не могат да се понасят, само че би трябвало да участват на женитба.

Тогава на Би ѝ хрумвала концепцията да се престорят, че са двойка. Ей по този начин, за развлечение. А това ще се окаже в действителност мъчно, тъй като двамата не могат да се гледат, а какво остава да се допират нежно като влюбени.
 Как Сидни Суийни отговори на изказванията, че е имала романс с сътрудника си Глен Пауъл
Изневерила ли е на годеника си Сидни Суийни

От месеци се приказва, че с Глен Пауъл са имали връзка

Сега остава да се чудим дали най-после сред двамата ще пламне изненадваща обич (каквито са очакванията), или ще бъдем сюрпризирани с удар под кръста, тъкмо като героя на Пауъл в тийзъра. 

Anyone But You е по кината от 22 декември
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР